Expériences de traduction ...
Blog de Michel Politis, Professeur au Département de Langues Étrangères, de Traduction et d'Interprétation de l'Université ionienne (Corfou - Grèce)

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τα Πρακτικά της συνεδρίασης της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου (και άλλα έγγραφα) τα σχετικά με την άσκηση των φοιτητών του ΤΞΓΜΔ σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής

Τα Πρακτικά της συνεδρίασης της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου (και άλλα έγγραφα) τα σχετικά με την άσκηση των φοιτητών του ΤΞΓΜΔ σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής

Τα βρήκα στο NOC του Πανεπιστημίου (επίσκεψη 20-3-2015).
 https://www.dropbox.com/s/xboohvjx2znv2hx/enhmerwsh_gia_to_examino_exwterikou.pdf?dl=0


1) Στη σελίδα 34 του Προϋπολογισμού/39 του αρχείου pdf θα βρείτε τον κωδικό 4121στ. 190.000 ευρώ για το 2014, 150.000 ευρώ το σχέδιο Προϋπολογισμού, όπως τον κατέθεσε η Οικονομική Υπηρεσία (Προσοχή! Επειδή το 150.000 βρίσκεται σε κελί του οποίου το φόντο είναι χρώματος πορτοκαλί, σε περίπτωση εκτύπωσης σε κοινό εκτυπωτή, στη θέση αυτού του κελιού θα εμφανίζεται ασπρόμαυρο ορθογώνιο).

2) Στη σελίδα 37 και 38 των Πρακτικών/42 και 43 του αρχείου θα βρείτε τις θέσεις όσων μετείχαν στη διαδικασία διαμοιρασμού του ποσού των 150.000 ευρώ. Γνωρίζουμε, πλέον, ποια ήταν η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, ποιοι πρότειναν τον διαμοιρασμό του ποσού των 150.000 ευρώ, ποιοι αντέδρασαν και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Από τη συζήτηση και από την ψηφοφορία προκύπτει εάν και σε πιο βαθμό τηρήθηκε η κείμενη νομοθεσία. Σε κανένα σημείο δεν βλέπω εισήγηση του ΤΞΓΜΔ με την οποία τροποποιείται το Πρόγραμμα Σπουδών του, σε κανένα σημείο δεν βλέπω πρόνοια για το τι θα γίνει με το Ζ' εξάμηνο σπουδών του ΤΞΓΜΔ.


Παραθέτω το μήνυμα του NOC:
"Σας κοινοποιούμε ενημέρωση σχετικά με το εξάμηνο εξωτερικού του ΤΞΓΜΔ : https://webmail.ionio.gr/…/enhmerwsh_gia_to_examino_exwteri…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: