Expériences de traduction ...
Blog de Michel Politis, Professeur au Département de Langues Étrangères, de Traduction et d'Interprétation de l'Université ionienne (Corfou - Grèce)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΜΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΜΕΛ
 
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετάφρασης - Λογοτεχνία και Επιστήμες του Ανθρώπου (ΕΚΕΜΕΛ) αναστέλλει τη λειτουργία του και πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδέποτε η Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιό του αποφάσισαν τη μεταβίβαση των άυλων περιουσιακών του στοιχείων και των δράσεών του σε οιονδήποτε. Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως συνεχιστής του ΕΚΕΜΕΛ ούτε να θεωρεί ότι του έχουν εκχωρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο οι δραστηριότητές του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, εκτελώντας χρέη εκκαθαριστή κατά το καταστατικό, θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες και θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την κατά το δυνατόν αξιοποίηση της υλικής και άυλης περιουσίας του ΕΚΕΜΕΛ σύμφωνα με τους αναφερόμενους στο καταστατικό του σκοπούς και στόχους.

Ως εκκαθαριστής, το ΔΣ θα φροντίσει να ενημερώνει εγκαίρως  τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και τους καθηγητές του ΕΚΕΜΕΛ, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για κάθε εξέλιξη σε οποιοδήποτε από αυτά τα πεδία.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατερίνα Σχινά
Λίζυ Τσιριμώκου
Βαγγέλης Χατζηβασιλείου
Τίτος Πατρίκιος
Έφη Γιαννοπούλου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: