Expériences de traduction ...
Blog de Michel Politis, Professeur au Département de Langues Étrangères, de Traduction et d'Interprétation de l'Université ionienne (Corfou - Grèce)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

10ο Διεθνές Συνέδριο Σημειωτικής

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στον Βόλο το 10ο Διεθνές Συνέδριο Σημειωτικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Σημειωτική Εταιρεία και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικά τμήματα, Ι.Α,Κ.Α. και Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών).

Σας προσκαλούμε όλους και όλες να παρευρεθείτε και να συζητήσουμε όψεις της Σημειωτικής και εφαρμογές στα διάφορα κοινωνικά πεδία, στην εκπαίδευση, τη γλώσσα, την ιστορία, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τις αναπαραστατικές τέχνες, την αρχιτεκτονική κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.semio2013.uth.gr .

Το πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση: http://semio2013.uth.gr/Semio2013ConferenceProgram_final.pdf

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, το Σάββατο 5/10 στις 12.00-13.00 θα δοθεί ομιλία της καθηγήτριας του Α.Π.Θ. κυρίας Κάριν Μπόκλουντ Λαγοπούλου στο αμφιθέατρο ʽΣαράτσηςʼ με τίτλο ʽΓιατί η Σημειωτική;ʼ η οποία είναι ανοικτή για όλους και όλες που ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι η Σημειωτική επιστήμη και ποια η σημασία της σήμερα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: